MARIJNA MIĆIĆ ODGOVORILA NA NAPADE SA TVITERA: "Ima onih koji osuđuju nasilje na TV, a posle odu kući i biju ženu"

Novosti onlajn

19. 04. 2021. u 12:31

GLUMICA i voditeljka Marijana Mićić nedavno je mnoge šokirala izjavom o zlostavljanju u jednoj emisiji.

МАРИЈНА МИЋИЋ ОДГОВОРИЛА НА НАПАДЕ СА ТВИТЕРА: Има оних који осуђују насиље на ТВ, а после оду кући и бију жену

Foto: Printscreen/PINK

Sada se Marijana ponovo oglasila na tu temu.

Ona je otkrila razgovor sa jednom devojkom, koja ju je pitala da li je nju neko nekada zlostavljao. Ona je dala oštar odgovor.

- Da li ti ja ličim na nekoga ko bi mogao da bude zlostavljan? Jako je pipavo, posebno naš glumački posao, ne znamo da li je stvarno, da li je zarad uloge, ja nisam čula da je neka devojka od njih rekla: 'On je mene prebio, vezao i silovao - rekla je Marijana u emisiji "Ami DŽi šou".

Naime, ona je osudila svaki vid nasilja, a potom razbesnela gledaoce izjavom da bi žrtve na vreme morale da prijave silovanje. Takođe, rekla je i da ona ne izgleda kao neko ko bi mogao da bude zlostavljan na bilo koji način.

- To je potpuno pogrešno protumačeno, ja sam rekla da je najvažnije kako čovek legne uveče, sa kakvim mislima i da li su one ispravne i čiste. Mogu ja ovde da kažem nešto najgore, ali kad se okrenem ja znam da sam beskrajna u duši i mislima čista. Imaš i onih drugih koji će da izađu na televiziju i govore kako osuđuju nasilje, a posle da odu kući i biju ženu. Tako da, pogrešno protumačeno, od starta se zna moj stav - zaključila je Marijana u emisiji "Premijera".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ja sam

19.04.2021. 12:40

Линч руља пада у шизење чим неко каже нешто што се не подудара са једноумљем.