RADOŠ BAJIĆ OTKRIO DUGO ČUVANE TAJNE: Evo ko je sve odbio da igra u seriji "Selo gori a baba se češlja"

Novosti onlajn

14. 04. 2021. u 21:51

GLUMAC, reditelj i scenarista serije "Selo gori, a baba se češlja", koja je svojevremeno obarala sve rekorde gledanosti, Radoš Bajić, otkrio je šta se zapravo dešavalo iza kulisa dok se snimala pomenuta serija, te nije krio da su ga u početku odbijala mnoga velika imena našeg glumišta.

РАДОШ БАЈИЋ ОТКРИО ДУГО ЧУВАНЕ ТАЈНЕ: Ево ко је све одбио да игра у серији Село гори а баба се чешља

Foto: Tanjug

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski – ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je „Selo gori“ krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio - rekao je Radoš svojevremeno.

Ipak, postoji još jedna tajna, a to je da je uloga čuvenog Milašina bila ponuđena nekom drugom, ali suđena legendarnom Mandi.

- Neka mi Bog oprosti, ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg „Selo gori“ nikada ne bi bilo ono što jeste , neka mu je laka crna zemlja, večno hvala i vječnaja pamjat - istakao je Bajić tada za "Blic".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (16)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024