VESNA ĐOGANI PRIZNALA DA DOBIJA ŠOK KOMENTARE NA ULICI: "20 godina karijere mi se sruši pred očima u tim trenucima" - umešao se i Đole

Novosti onlajn

04. 04. 2021. u 22:02

VESNA i Đole Đogani godinama slove za jedan od najskladnijih estradnih parova.

ВЕСНА ЂОГАНИ ПРИЗНАЛА ДА ДОБИЈА ШОК КОМЕНТАРЕ НА УЛИЦИ: 20 година каријере ми се сруши пред очима у тим тренуцима - умешао се и Ђоле

Foto: Printscreen/Jutjub

Budući da Đole i u šestoj deceniji važi za dobrog frajera, otkrio je kako mu to uspeva:

- Ja kažem da treba da se vežba stalno, da se jača imuni sistem. A Vesna uvek ima neke inovacije, sprema se za leto - priča Đole, a na to se nadovezala Vesna:

- Ozbiljno se pripremam da budem bolja na leto od Đoleta. Ne gubim nadu, treba parirati ovako zgodnom frajeru - dodala je ona.

- Meni ne smeta ništa na Vesni, uvek je lepa i zgodna, ne znam šta traži to još - dodao je Đole.

Đole i Vesna imaju sina Adriana i ćerku Lauru, a sada su otkrili da li njihova deca vole da slušaju njihove pesme:

- Adi ne sluša, a Laura obožava naše pesme, on je u tim godinama kad klinci ne slušaju roditelje. Za njega smo mi blam. NJegovi drugari su u fazonu ''Vau imaš pesmu koja je tebi posvećena ''Tata, treba da častiš''', a on je u fazonu ''Jao kako ste glupi, što ste snimili tu pesmu?'' - priča Đole kroz smeh.

Osvrnuli su se i na Vesninu ''TikTok karijeru'', po čemu je poznata mlađoj publici:

- Ja trpim daveže, kad jedemo, bilo šta god da radimo, sve se pretvara u Tik Tok - prokomentarisao je Đole šaljivim tonom.

- LJudi me pitaju ''Je l' ste vi Vesna Đogani Tiktokerka?'', a meni se samo 20 godina karijere sruši pred očima - priča Vesna kroz smeh u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)