OD ČEGA JE PREMINUO ĐORĐE BALAŠEVIĆ: Doktori se dva i po sata borili da ga vrate u život - u bolnicu primljen zbog korone

Novosti onlajn

19. 02. 2021. u 17:58

NAŠ poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini.

ОД ЧЕГА ЈЕ ПРЕМИНУО ЂОРЂЕ БАЛАШЕВИЋ: Доктори се два и по сата борили да га врате у живот - у болницу примљен због короне

Foto: Printskrin

Porodica je potvrdila najtužniju vest. Supruga Olivera je beogradskim medijima plačnim glasom kratko rekla da je informacija tačna, baš kao i ćerka Beba, koje nije imala snage da govori.

Podsetimo, Balašević je pre tri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Imao je kovid-19 i bio je u lošem stanju.

Lekari su preuzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Lekari su, kako se saznaje, dva i po sata pokušavali da ga vrate u život. Nažalost, bezuspešno, prenosi Blic.

Višesatni napori lekara KCV, na žalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri meseca pre 68. rođendana.

Balašević je rođen 11. maja 1953. godine u Novom Sadu. Bio je član grupa "Žetva" i "Rani mraz", a 1982. je započeo solo karijeru tokom koje je postao jedan od najvoljenijih pesnika i kantautora u zemjlama bivše Jugoslavije.

Glumio je u nekoliko tv serija, za koje je pisao i muziku.

Balašević je novembra 2019. godine doživeo je infarkt, zbog čega su mu ugrađeni stentovi. Zbog ovoga je tada morao da odloži najavljene koncerte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije