SENIDAH OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA DEČKOM: Pevačica pokazala Marka, ne krije zaljubljenost (FOTO)

Novosti online

15. 02. 2021. u 12:52

PEVAČICA Senida Hajdarpašić Senidah je na Dan zaljubljenih objavila sliku sa partnerom i iznenadila mnoge.

СЕНИДАХ ОБЈАВИЛА ПРВУ ФОТОГРАФИЈУ СА  ДЕЧКОМ: Певачица показала Марка, не крије заљубљеност (ФОТО)

Foto: Instagram

Marko je, osam godina mlađi od nje, a radio je kao obezbeđenje u jednom klubu i sa pevačicom se upoznao sasvim slučajno, te su ubrzo uplovili u romansu, a sada je Senidah objavila i prvu zajedničku sliku.

Pevačica je putem Instagrama čestitala Dan zaljubljenih svom izabraniku, a njeni pratioci oduševljeno su kometarisali sliku ističući da su zaista lep par.

- Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu", rekao je tada izvor upućen u priču i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

- Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj", ispričao je dalje izbor, a kako se dalje navodilo, Marko je završio pomorsku školu, ali je na kraju ipak odlučio da radi kao obezbeđenje po klubovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili