BILO JE TEŠKO KADA UMIREŠ, A NE MOŽEŠ: Teške reči Dee Đurđević, dve godine od saobraćajke, evo kako danas izgleda njena ruka (FOTO)

Novosti online

07. 02. 2021. u 19:34

БИЛО ЈЕ ТЕШКО КАДА УМИРЕШ, А НЕ МОЖЕШ: Тешке речи Дее Ђурђевић, две године од саобраћајке, ево како данас изгледа њена рука (ФОТО)

foto: Instagram

NA današnji dan, pre dve godine, u saobraćajnoj nezgodi teško je bila povređena voditeljka TV Pink Dea Đurđević.

Od tada kreće njena borba iz koje je izašla kao pobednik!

Dve godine nakon svega, Dea se za "Nacionalni dnevnik" prisetila svoje borbe i istakla šta joj je najteže padalo u tim momentima. Inače, doživela je i tri kliničke smrti.

- Dođem do vrata, na vratima ogledalo, a onda vidim da nemam pola kose, da nemam obrve... Kada sam se videla sva u ožiljcima, to nisam mogla da verujem da sam ja. Teško je bilo kada umireš, čuješ, a ne možeš ništa da kažeš. To su neki momenti koji su meni bili prelomni. Ja sam to zamislila kao fajt, jedan na jedan - priča Dea.

Dea se danas oseća sjajno, svoju ruku koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi - koristi, a za sve su zahvalne vežbe. Dea je pred kamerama TV Pink i pokazala kako danas izgleda njena ruka.

- Uspela sam da pomerim prste, da prenesem nešto, da dodam, terapije mi jako pomažu da se dobro služim rukom, da se negde vraćam starom životu. I opet ti bude psihički lakše - priča Dea.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)