DA LI JE MOGUĆE DA U OČIMA SVOJE DECE NISTE VIDELI PATNJU? Neda Ukraden se javno obratila Mileni Radulović

Novosti online

20. 01. 2021. u 19:27

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА У ОЧИМА СВОЈЕ ДЕЦЕ НИСТЕ ВИДЕЛИ ПАТЊУ? Неда Украден се јавно обратила Милени Радуловић

Foto: Printskrin

JAVNOST je ostala zgrožena nakon što je glumica Milena Radulović smogla snagu i otkrila da ju je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina. Mnogi su je podržali, a među njima je i pevačica Neda Ukraden koja joj se javno obratila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Neda se oglasila pa joj pružila ogromnu podršku:

- Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! - započela je Neda pa dodala:

- Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula paznju na licemjeran odnos u drustvu prema đevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesrece ne smiju da iznesu jer ce biti zigosane! Bravo jer si sprecila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao majka pitam se a pitam i roditelje - rekla je ona pa upitala:

- Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg deteta????!!!! Da li je zelja da vam dete bude glumica , glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom( čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica- ružna, glupa i nesrećna domaćica koja rađa decu a koju muš vara, tuče i zlostavlja ili kao kurva koju baja puni lovom, šamarima , prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate!!! Bože, pomozi ovoj deci - napislala je Neda.

(Kurir.s)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

doktor

20.01.2021. 19:57

Mislim da ce ove hrabre zene pomoci da se celokupno srpsko drustvo pocne da cisti od nemorala i necasti od prostakluka , vulgarizma i protekcije. Ovo je sansa da se krene u pravom pravcu , jednog pre svega humanog drustva . Svako od nas treba uvek i uvek da misli i da zna da mu je sagovornik , saradnik , konkurent , protivnik isto covek kao i on sam i da tom drugom ne cini stvari koje ne zeli i sam da dozivi .Bice jako vazno da Aleksic bude kaznjen najstrozijom kaznom koja je moguca za ova zlodela .

Dragana

20.01.2021. 21:08

Mi smo videli, upravo To sto kažete draga Nedo, istog trenutka kada je pocelo i kada se dete od 15.godina požalilo. Svojim psihickim nipodaštavanjem i sikanisanjem uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj našeg deteta. Reagovalo je dete, ali i mi kao roditelji. Medjutim, sin poznatog tate. Jos je on ispao junak.

Bravo Nedo

21.01.2021. 08:21

I ja smatram da veliku odgovornost ovde snose i roditelji. Nisu mi jasni roditelji koji prihvataju činjenicu da učitelj neće da sarađuje sa njima! Pa, i da je ta škola bila besplatna, ne bih slala dete u nju ako ne mogu da proveravam šta ono tamo radi i kako se prema njemu ponašaju. Roditelji, pali ste na ispitu.