LJUDSKA BEDO, ZABRANIO BIH TI ULAZ U SRBIJU! Oglasio se poznati voditelj nakon što ga je Jadranka optužila da ju je zabranio u Srbiji

Novosti onlajn

09. 09. 2020. u 12:11

JADRANKA Barjaktarović, koja je pevala pre nekoliko dana na skupu Milu Đukanoviću u Crnoj Gori napravila je skandal kada je otpevala izmnenjene stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije, rekla je da je zabranjena u "Grandu", a voditelj televizije Goran Čomor, oglasio se i rekao sve što mu je na duši.

ЉУДСКА БЕДО, ЗАБРАНИО БИХ ТИ УЛАЗ У СРБИЈУ! Огласио се познати водитељ након што га је Јадранка оптужила да ју је забранио у Србији

Foto: P. Milošević

- Izvinjavam se svim gledaocima za svaki utrošeni medijski minut koji sam poklonio ovoj ljudskoj bedi. Vidim da me proziva i kaže da je zabranjena kod mene. Dolazila je kod mene! Poznato je da godinama kao autor sa svakim potpisanim ugovorom tražim da ne budem cenzurisan. To je uslov, ne novac za koji radim, potvrdiće mnogi pevači - kazao je Goran.

Foto: Printscreen/Jutjub

Goran Čomor

- Nemam prava da te zabranim nigde, ali rado ću to učiniti u svim svojim budućim emisijama. Zabranjujem te zbog tankog pevanja, nemanja harizme, nikakve pažnje i Jutjub pregleda, ali najviše zbog pevanja protiv Srbije, koja te napravila poznatom. Da se pitam, zabranio bih ti i ulaz u Srbiju! - dodao je on.

Foto: P. Milošević

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna