MISTIKA, MAGOVI I SUROV MUZIČKI SVET: Sa snimanja serije "Pevačica"

Jelena BANjANIN

29. 08. 2020. u 07:22

IGRANA serija "Pevačica", u režiji mladog Miloša Kodema, a po scenariju Nataše Drakulić i Predraga Gage Antonijevića, snima se već dve nedelje u staroj kući na Dedinju. Radnja prati živote, karijere i izazove, na koje nailaze mlade pevačice na putu ka slavi i uspehu. Svih 12 epizoda u produkciji "Telekoma Srbija" i "Filma danas", pratićemo iduće godine na kanalu Superstar TV i RTV Pink.

МИСТИКА, МАГОВИ И СУРОВ МУЗИЧКИ СВЕТ: Са снимања серије Певачица

Miloš Timotijević i Miloš Kodemo

Glavnu junakinju, Emiliju, tumači mlada glumica Jelena Grujičić, dok njenu suparnicu, Ivanu Lazić, igra popularna folk pevačica Milica Pavlović. Posle pobede u takmičenju "Superglas", Lazićeva dobija sve o čemu je sanjala, život u velikom gradu, slavu, popularnost i ljubav.

- Od svih u glumačkoj postavi, sa kojima mi je čast da delim kadar, učim ponešto iz dana u dan. Bez obzira da li imamo zajedničke scene ili ne, po 15 sati dnevno provodimo na snimanju. Sa Milošem Timotijevićem, koji igra mog emotivnog partnera, još nisam snimala scene, ali dosta vremena provodimo zajedno iza kamera. Mnogim mojim drugaricama je on privlačan i, ako treba, braniću ga od drugih - poručuje Pavlovićeva.

Mada se Ivana trudi da zaboravi život pre slave, proganjaće je niz misterioznih događaja, koji će dovesti do njenog ubistva. Pored policije, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović) u istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka.

Milica Pavlović

- Mistika postoji u svim segmentima serije, ne samo na estradi, jer imamo bele i crne magove. Godinama mi se putevi ukršaju sa muzičarima i uvek me zanima njihov način života. On je surov i traži mnogo odricanja, a malo je onih koji mogu da izdrže taj tempo i da traju - kaže za "Novosti" Nataša Drakulić, dodajući da je "Pevačica" inspirisana, četiri godine nerešenim, ubistvom folk pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. - Inspirisao me je šou-biznis, proces nastanka pesme, svađe među pevačima, kao i procena šta će biti hit. Bavićemo se muzičkim takmičenjem iza kulisa, a Milica Pavlović će uraditi dve numere za seriju. Ona je uzor mlađim devojkama i drago mi je što se ugledaju na nekoga ko radi na sebi i nema greške u karijeri.

U seriji igraju i Nikola Rakočević, Igor Đorđević, Nikolina Friganović, Miodrag Dragičević i drugi.

ŽENAMA JE TEŽE

GLUMAC Timotijević igra Vladu Vidaka, kompozitora i lovca na talente. - Njegova pozicija u muzičkom svetu slična je autorskoj, producentskoj i rediteljskoj liniji u mom miljeu. U takvom svetu, nije lako ženama, odnosno glumicama i pevačicama. Kada bi mi ćerka rekla da želi da postane glumica ili pevačica, zabrinuo bih se, mada bih je podržao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna