OVO MALO KO ZNA: Željko Joksimović otkrio kako su Dragan Bjelogrlić i on saznali su da su rođaci

Novosti online

utorak, 04. 08. 2020. u 12:23

ОВО МАЛО КО ЗНА: Жељко Јоксимовић открио како су Драган Бјелогрлић и он сазнали су да су рођаци

Producenti Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović / Foto P. Milošević/V. Danilov

POZNATI pevač i kompozitor ispričao je interesantan detalj o svom srodstvu s proslavljenim glumcem i režiserom. Naime, Željko Joksimović prvi put se našao u ulozi producenta, s Draganom Bjelogrlićem sarađuje na snimanju serije i filma o Tomi Zdravkoviću.

On je tim povodom na setu ugostio nekoliko novinarskih ekipa i osvrnuo se na detalje njihove saradnje, a saznali smo i nešto vrlo zanimljivo. Naime, Joksimović i Bjelogrlić su rođaci!

— Baba moje majke je Bjelogrlić. Ona mi je govorila: "Sine, Bjela ti je rođak". Kad smo radili prvi put zajedno pre 15 godina, došli smo do toga da je Jovanka, majka moje babe, zaista Bjelogrlić i našli smo tu granu koja nas rođački spaja. Nastavljamo samo saradnju nakon "Ivkove slave" i mogu da kažem da sama priprema traje pet godina. Nije lako obrađivati četiri dekade — istakao je on za Mondo.


Kantautor je dodao da mu se dopada novi posao u kojem se okušao.


— Volim što sam inicijator cele priče. Bio sam jedan od saradnika na "Ivkovoj slavi" i delio prava kad je reč o muzici. Radio sam muziku za nekoliko filmova i predstava, pa mi teren nije stran — kaže Joksimović.

(Glossy)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

BUGI

05.08.2020. 10:07

ne bi trebalo da se drznes i spomenes ime Tome a kamoli da ti radis nesto u vezi tog filma..ali sistem vrednosti se izvrnuo naopacke tako da misevi kolo vode..tuga brate

Milica

11.08.2020. 17:58

@BUGI - Svašta! Željko Joksimović je u svakom smislu veličina za Tomu. Tomine pesme jesu svima nama drage ali pevački nije ni do kolena Željku a ni u smislu talenta za komponovanje i produkciju. Dakle, Toma je bio osrednji pevač sa promašenim nezdravim životom, pevač koji nikada nije pobedio ni na jednom festivalu pored pevačkih veličina tog vremena, bio je u senci. Ali mi Srbi obožavamo da veličamo ljude posle smrti a i volimo propale živote, odnosno volimo one koje možemo da sažaljevamo. Tako da...promašio si temu dečko.