GOCA TRŽAN ŠOKIRANA ZBOG HAPŠENJA ROMANE: "Nema tog pada popularnosti da sebi dozvolim da kradem"

Novosti online

25. 06. 2020. u 21:23

Vest koja je danas, 25. juna, šokirala mnoge, jeste hapšenje Romane Panić u Australiji zbog sumnje da je zloupotrebljavala bankomate i tako pljačkala korisnike istih, a tim povodm oglasila se i njena koleginica Goca Tržan.

ГОЦА ТРЖАН ШОКИРАНА ЗБОГ ХАПШЕЊА РОМАНЕ: Нема тог пада популарности да себи дозволим да крадем

Foto: V. Danilov

Goca se šokirana oglasila putem Tviter naloga i napisala da joj situacija koju je Romana sebi dozvolila ni malo nije smešna.


- Meni ovo sa Romanom nije nimalo smešno. Okej, smešno je - napisala je pevačica na svom nalogu.
Njena objava izazvala je brojne burne komentare, na koje se nadovezala pevačica i istakla da joj nije jasno zašto je Panićeva to dozvolila sebi i upropastila svoj ugled.

- Koji joj je đavo da sebe tako upropasti? - nadovezala se Goca.
Ona je na kraju istakla da ništa ne može da se desi kako bi ona odlučila da se bavi takvim poslovima, kao i da veoma žali svoju koleginicu.

Inače, Romana i Goca su svoje karijere započele krajem devedesetih, a kratki estradni rat i prepucavanje preko medija imale su 2015. godine, međutim vrlo brzo su "ratne sekire" između dve koleginice "zakopane".

Podsetimo, pevačica Romana Panić (45) i agent za nekretnine Filip Mrkajić (40) uhapšeni su u Australiji zbog sumnje da su tokom marta i aprila zloupotrebljavali bankomate i na taj način pljačkali korisnike.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju