DAN ZALJUBLJENIH SA NJIM: DŽenan Lončarević održao spektakularan koncert u Beogradu (FOTO)

Dušan Cakić

14. 02. 2024. u 23:55

DžENAN LONČAREVIĆ pripremio je čak 37 pesama za Dan zaljubljenih, koji je proveo radno sa svojom publikom u MTS Dvorani.

ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ СА ЊИМ: Џенан Лончаревић одржао спектакуларан концерт у Београду (ФОТО)

Foto: Bojan Petrović

Poznat po svojim pretežno romantičnim stihovima, Lončarević je kultni prostor na dva i po sata pretvorio u pravi plesni podijum za svoju publiku, ali i sve one koji su odlučili da Dan zaljubljenih provedu uz njegove melodije.

Foto: Bojan Petrović

- Drago mi je što je povod takav kakav jeste, što smo svirali večeras i sutra veče, što su ljudi živeli ljubav sa nama večeras - kazao je Dženan.

Foto: Bojan Petrović

Specijalni gost koncerta bila je Indira Radić sa kojom je izveo duet" Ima tuga ime ulicu i broj" , a Indira je otpevala svoj hit "Bio si mi drag". 

Foto: Bojan Petrović

Sa publikom je novi susret zakazao za sutra 15. februar.

BONUS VIDEO:

SIN JE BIO "PAZLA" KOJA NAM JE FALILA | "Novosti" intervju | Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)