"ŽAO MI VAS JE" Oglasila se devojka Miloša Bikovića nakon što ga je HBO zbog pritiska Ukrajine izbacio iz serije

Novosti onlajn

03. 02. 2024. u 11:50

PRODUKCIJA HBO odlučila je da zameni Miloša Bikovića u novoj sezoni popularne serije "Beli lotos".

ЖАО МИ ВАС ЈЕ Огласила се девојка Милоша Биковића након што га је ХБО због притиска Украјине избацио из серије

Foto: ATA images

Naime, najpre je objavljeno da će se srpski glumac pojaviti u trećoj sezoni ove serije, međutim nakon oštrih reakcija javnosti zbog Bikovićevog angažmana u Rusiji, HBO produkcija odlučila je da zameni Bikovića.

Ovim povodom mnoge kolege su glumcu uputile reči podrške, a svoje mišljenje o trenutnoj situaciji iznela je i njegova supruga Ivana.

- Čini se da se američke kompanije plaše da stanu iza svojih odluka. Žao mi je zbog vas HBO - napisala je Ivana.

Foto: Printscreen/Instagram

I sam Biković se sinoć oglasio na društvenim mrežama.

- Odrastao sam u zemlji razorenoj ratom. Kada sam imao 11 godina, dane i noći sam provodio u skloništu, dok je bombardovana moja zemlja i moj rodni grad. Takvu pustoš nikad nikome ne bih poželeo. Svakim danom je sve više sukoba svuda u celom svetu. Svaki od njih je različit. I svaki od njih je strašan. Voleo bih da svi oni prestanu i da pobedi princip ljubavi - napisao je Biković.

- Danas se protiv mene vodi ciljana kampanja, koja kroz spoljni uticaj stvara ozbiljan presedan, bacajući senku na suštinu umetničke slobode. Rezultat takvog narativa je trijumf besmisla i poraz umetnosti. Počastvovan sam što sam izbaran da budem deo White Lotus-a, TV serije koju veoma uvažavam, i uz kolege koje izuzetno poštujem. Ipak, moje učešće u njoj nije moguće iz razloga koji su van domena kulture, i ja se neću poklanjati narativu koji ugrožava moj integritet. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene, a mojim kolegama želim veliki uspeh u novoj sezoni. Uprkos svemu, ja i dalje verujem da umetnost leči i da može da ujedini čovečanstvo. Stoga će moja uverenja i moja posvećenost umetnosti ostati nepromenjeni - zaključio je Biković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)