PEVALA JE VELIKI HIT: Tijana Milentijević i danas zaplače kada se seti audicije za „Zvezde Granda“

Novosti onlajn

27. 01. 2024. u 23:15

TIJANA MILENTIJEVIĆ, alijas TIJANA EM jedna je od najpopularnijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, a mnogi zaboravljaju da je svoju ozbiljnu karijeru započela još kada je bila u osnovnoj školi, i to upravo u takmičenju „Zvezde Granda“.

ПЕВАЛА ЈЕ ВЕЛИКИ ХИТ: Тијана Милентијевић и данас заплаче када се сети аудиције за „Звезде Гранда“

Foto: Novosti

Tijana se prvi put pojavila na velikoj Grandovoj sceni sa samo 14 godina i pokazala veliki talenat još na samoj audiciji. Tijana je u toj sezoni osvojila srca publike i žirija, a u takmičenju je stigla do finala.

Foto: Novosti

Pevačica je nedavno u jednoj Grandovoj emisiji pogledala snimak nastupa na audiciji kada je izvodilapesmu Zorice Brunclik „Moja zakletvo“, a suze koje su joj tom prilikom krenule nije mogla da sakrije.

Foto: Novosti

-Podsetilo me je na baku i deku koji su tad bili živi. Oni su bili najveći inicijatori da se ja prijavim za „Zvezde Granda“, pa mi je ovo sad bilo malo emotivno. Nekako me je vratilo – ispričala je nedavno Tijana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Novosti

prave narodne pesme, koje i danas neguje u svom repertoaru, a na samom startu takmičenja pevala je numere Ane Bekute i Snežane Đurišić.

Od Grand produkcije je nakon takmičenja dobiila i prvu pesmu „Mlada, lepa pametna“ koja je tada bila veliki hit, a tekst ove numere potpuno je pristajao njenim mladim godinama.

Foto: Novosti

Prelomni momenat u njenoj karijeri se dogodio kada je snimila pesmu „Žena od sultana“ koja ju je vinula u sam vrh estrandne scene i na tron popularnosti.

Tijana je u medijima i ranije isticala da se rado seća takmičenja, priznala je da je zahvalna Grand produkciji na prilici koju je tada dobila da pokaže svoj talenat.

Pevačica je inače trenutno rešila da se skloni iz srpske prestonice i otputuje na egzotičnu destinaciju nakon što se nedeljama unazad u medijima pisalo o njenom ljubavnom životu i romansi sa popularnim reperom Vukom Mobom, a vrelim fotografijama sa plaže zapalila je društvene mreže.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave