TRPELA SAM NASILJE: Mina Kostić iznela u javnost detalje torture koju je prošla s 19 godina mlađim dečkom Nikolom

Novosti onlajn

23. 01. 2024. u 16:55

MINA KOSTIĆ koja je 17. januara prijavila policiji bivšeg dečka Nikolu Srećkovića zbog psihičkog nasilja, rešila je javno progovori o svim detaljima kraha ljubavi.

ТРПЕЛА САМ НАСИЉЕ: Мина Костић изнела у јавност детаље тортуре коју је прошла с 19 година млађим дечком Николом

Foto: ATA images

- Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad gore. On je takav tip prosto, ljubomoran. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem on je počeo da se izvinjava. Posle je opet nastala situacija. Odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon... - ispričala je Mina i dodaje da je dobio zabranu prilaska.

Foto: Printskrin TV Pink

- Ne sme da mi priđe, niti da ima bilo kakav kontakt sa mnom.

Pevačica priznaje da se opet razočarala u ljubav.

- Nisam se tome nadala. Jesam se razočarala, ali to je bio moj izbor. Htela sam na lep način da se raziđemo ali nije moglo. Niti sam ga prevarila, niti sam takva, ali neke stvari se očigledno nisu promenile. Stop nasilju - rekla je Kostićeva za 24Sedam i istakla da će nastaviti svoj život normalno, te da će snimati pesme iako joj je ljubavni život zakazao.

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)