KO SU MOĆNI LIKOVI NASTAVKA MARVELOVE FRANŠIZE "KAPETAN MARVEL 2": IMAX premijera filma danas, 8. novembra, u 20h-Karte na blagajni bioskopa

Promo

08. 11. 2023. u 11:11

DOBITNICA nagrade Oskar Bri Larson ponovo se našla u ulozi Marvelove heroine Kerol Danvers koju nam je čuveni filmski studio prvi put predstavio 2019. godine i uveo nas tada u potpuno novu filmsku avanturu zvanu Kapetan Marvel.

КО СУ МОЋНИ ЛИКОВИ НАСТАВКА МАРВЕЛОВЕ ФРАНШИЗЕ КАПЕТАН МАРВЕЛ 2: IMAX премијера филма данас, 8. новембра, у 20h-Карте на благајни биоскопа

Foto: Promo

Ljubitelji Marvelovog stripa imali su priliku da na velikom platnu gledaju borbenu junakinju specifičnih moći, a iste godine Danvers se pojavljuje i u omiljenoj franšizi Osvetnici kada, na početku filma, spasava Tonija Starka.  

Sada, par godina kasnije, heroina i veteranka Danvers započinje još jednu neočekivanu akciju ukrštajući svoje moći sa moćima mlađih heroina Marvelovog filmskog univerzuma, Kamalom Kan i Monikom Rambo. Živeći na potpuno različitim mestima, u trenutku kada dođe do preplitanja njihovih snaga, sve što je do tada bilo, menja se. 

Foto: Promo

Sa dva pomenuta ženska lika publika je imala prilike da se upozna u serijama koje su stekle veliku popularnost, sa Kamalom Kan u seriji "Ms Marvel" i Monikom Rambo u nagrađivanoj seriji "VandaVizija". 

Kao i u prvom filmu Kapetan Marvel, glumac Semjuel L. Džekson igra jednu od glavnih uloga. On je Nik Furi i trenutni je direktor S.A.B.E.R.-a, svemirske stanice koja tajno deluje kao prva tačka odbrane Zemlje od svemirskog pojasa koji se brzo širi. 

Foto: Promo

Ratnica i naučnica Dar-Ben, koju tumači Zejv Ešton, postala je političarka i vođa Kri naroda striktno rešena da spase Halu, rodnu planetu svog naroda, i uzdigne je do njihovog pravog mesta u univerzumu.

Novi lik filma Kapetan Marvel 2 je šarmantni i harizmatični princ Jan sa planete Aladna, ujedno i prijatelj glavne heroine Kerol Danvers. Igra ga južnokorejski glumac Park Seo Jun.

Foto: Promo

Film Kapetan Marvel 2 režirala je najmlađa rediteljka Marvelovih filmova Nia Dakosta, a zanimljivo je da je produkcijska ekipa za potrebe snimanja filma stvorila čak 54 različita seta i to na području od osam različitih delova studija, uključujući i golf igralište. Setovi su predstavljali pet različitih planeta, svemirsku stanicu, pet svemirskih brodova, svemirski lift, zatim tri kuće.

"Kapetan Marvel 2" premijerno će biti prikazan sutra, 8. novembra, u IMAX sali Cineplexx bioskopa u Galeriji Beograd u 20 č, kao i u svim većim salama domaćih bioskopa. Karte za prve projekcije filma mogu se već pronaći na blagajnama istih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)