OVAKVU PONUDU ZA NASTUP JOŠ NIJEDAN PEVAČ NIJE DOBIO: Stoja ostala šokirana kad ju je žena pozvala da joj peva na sahrani

Novosti onlajn

04. 11. 2023. u 21:55

NA KONCERTU Stoje Novaković i Darka Lazića u nemačkom gradu Dortmund dešavale su se mnoge zanimljive stvari.

ОВАКВУ ПОНУДУ ЗА НАСТУП ЈОШ НИЈЕДАН ПЕВАЧ НИЈЕ ДОБИО: Стоја остала шокирана кад ју је жена позвала да јој пева на сахрани

Foto: Printskrin/Jutjub/ Grand News Online

Osim što su Stoja i Darko još jednom dokazali da su vrhunski pevači i pravi profesionalci u svom poslu, dok je Stoja pevala prvo je izašao jedan muškarac da zaprosi svoju devojku, a onda se desila najmorbidnija stvar koja se vjerovatno još ni jednom pevaču nije dogodila u karijeri.

Naime, izvesna Admira iz Brčkog dala je Stoji poveći papair na kojem je pisalo: “Molim te, pevaj mi na sahrani“. Stoja je ostala zatečena, šokirana tom pisanom porukom, pa je čak kratko stala i s pesmom. Nakon što je završila prvi blok, u bekstejdžu je još uvijek bila šokirana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Express (@express.ba)

-Svašta sam doživljavala, proživljavala, videla tokom karijere, ali da me neko otvoreno moli da mu pevam na sahrani, za mene je to jako tužno i strašno – rekla je Stoja.

Ubrzo se u bekstejdžu pojavila i Amira i još jednom potvrdila ono što je napisala.

-Ja ovu ženu jednostavno volim, ma ona je moje božanstvo i zaista želim da mi peva na sahrani. Ja sam zdrava, ali eto ako umrem pre Stoje – rekla je Amira.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?