NIKADA ISPRIČANO DO SADA: Frajle otkrivaju sta se desaša iza scene

Novosti onlajn

04. 10. 2023. u 22:20

O NjIHOVOJ petnaestogodišnjoj karijeri mogao bi da se napravi film.

НИКАДА ИСПРИЧАНО ДО САДА: Фрајле откривају ста се десаша иза сцене

Foto: Privatna arhiva

O dogodovštinama koje ih prate pevaju u svojim pesmama, a sada su poslužile kao inspiracija duhovitom, zabavnom kabareu,  napisanom po motivima knjige Jelene Buče “Kako sam postala Frajla”.

Foto: Privatna arhiva

–Kome god ispričamo i najmanji deo našeg muzičkog puta, reakcije su iste – vi morate da napišete knjigu! S obzirom da je taj naš put do zvezda bio poprilično trnovit, rešile smo da se vodimo onom čuvenom – kada ti život da limun, ti napravi kabare!– rekla nam je u svom duhovitom maniru Nevena Buča, jedna od članica Frajli.

–Otvaramo gledaocu prozor u svet iza reflektora prikazujući lice i naličje života na sceni, uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao pokretačke snage ove tri „žene na sve spremne! – ističu Frajle.

Foto: Privatna arhiva

Glumački deo posla, prepustile su, kako kažu, profesionalcima.

-Za nas nebo jeste granica, ali ipak smo taj glumački deo prepustile neverovatnim devojkama, Novosađankama, koje, osim što izvanredno glume, takođe i fantastično pevaju. Višnja Obradović – glumica Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada ovoga puta i igra i potpisuje i režiju, Isidora Vlček koju ćete prepoznati kao Barbi iz serije „Od jutra do sutra“ i Slavica Ljujić iz internet senzacije Caca & Uki obećavaju da će vam, uz pesmu i mnogo plesa, izmamiti osmeh na lice i da ćete kući otići sa osećanjem da ste upravo bili deo nečeg posebnog- ističu.

Kabaret „Kako sam (p)ostala frajla“ doživeće svoju pretpremijeru u subotu, 14. oktobra 2023. u 20h u CZK Vlada Divljan, dok vas premijera ove duhovite priče o postanku i opstanku jednog ženskog benda i njihovim zgodama i nezgodama u svetu show biznisa, uz prepoznatljive muzičke numere grupe Frajle očekuje na istom mestu u petak, 20. oktobra 2023. od 20 sati. 

Novosadska premijera zakazana je za 27. oktobar 2023. od 20 sati u Gradskoj koncertnoj dvorani.

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu