SREĆAN SAM KADA SMO ZAJEDNO: Uroš Živković pustio suze zbog roditelja

Novosti onlajn

20. 09. 2023. u 19:25

U MUZIČKE VODE Uroš Živković uplovio je veoma mlad, a uprkos slavi i popularnosti koju ima sa samo dvadeset i četiri godine pevač je ostao skroman i prizeman.

СРЕЋАН САМ КАДА СМО ЗАЈЕДНО: Урош Живковић пустио сузе због родитеља

Foto: Instagram

I dok se mnoge njegove kolege hvale brojnim nekretninama koje poseduju Uroš je zasada pazario kuću svojim roditeljima o kojima ima samo reči hvale.

-Odrastao sam u sjajnoj, patrijarhalnoj porodici i imam divne roditelje. Odrasli smo jako skromno i uvek smo bili složna porodica koja se drži zajedno. Od porodice sve kreće i ako je porodica zdrava sve se može- istakao je Živković, a potom se dotakao svog odrastanja.

-Biću iskren, moj život kako je tekao od moje osme godine, sve je išlo ka muzici iako sam bio golman. U drugom razredu osnovne škole sam već upisao i Muzičku školu i tako je krenulo sve. Taj moj prvi nastup u Grandu bio je baš sa Suzanom Jovanović. Nekako sam od početka sve sam hteo i želeo, počev od pojavljivanja u“Zvezdama Granda“ iako su roditelji mislili da mi je rano, nisu hteli da preskočim neke lepe stvari u detinjstvu- objasnio je pevač.

Foto: Novosti

Uroš je od malih og negovao porodične vrednosti, a svoj dosadašnji uspeh osim talentu i trudu pripisuje porodici koja mu je neizmerna podrška u karijeri.

-Uskoro punim 25 godina i mogu da kažem da sam uspešan i ostvaren. Neki ljudi dožive slavu posle tridesete, a ja sam se borio i radi od petnaeste da bih danas bio tu gde jesam. Svakako da nije bilo mojih roditelja, ja ne bih bio ovakav danas- priznao je Uroš i otkrio da vrlo često pusti suze zbog svojih roditelja.

– Više ja plačem kada sam s roditeljima nego oni jer sam godinama na putu, odvojen od kuće. Inače mi smo iz Beograda ali su oni nedavno pronašli svoj mir malo van grada i viđam ih samo kad su tu. I prosto kada dođe neka privatna proslava, malo se popije, bude muzika tu i mene udari na emocija i onda pustim suzu, ali to je sve zbog sreće. Jednostavno sam srećan kada smo svi zajedno negde- rekao je Živković i kroz smeh dodao:

-Svaki put kada se izlazi iz kuće ili ulazi mi se izljubimo!

(Grand)

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)