SVE SE DESILO U POZORIŠTU: Nećete verovati ko je Jami dao prepoznatljiv nadimak

Novosti onlajn

05. 09. 2023. u 22:25

PRE nekoliko godina Jasna Milenković Jami otvorila je dušu i ispričala svoju životnu priču.

СВЕ СЕ ДЕСИЛО У ПОЗОРИШТУ: Нећете веровати ко је Јами дао препознатљив надимак

Foto: Novosti

Tada je između ostalog priznala da je za glumca Žarka Lauševića vežu posebne uspomene iz pozorišta, kao i da je on obeležio njenu karijeru za ceo život.

Foto: Novosti

-U Jugoslovenskom dramskom sam dobila ponudu da igram u kabareu sa Lanetom Gutovićem i to je bilo prelepo iskustvo. Ta predstava je u to vreme često skidana, pa vraćana na repertoar da bi je na kraju potpuno ukinuli, i to je tako bilo jer je Lane veoma provokativan zbog čega sam se i uklopila sa njim. Tada sam dobila nadimak Jami – ispričala je pevačica koju su putevi sudbine, što je manje poznato, neočekivano odveli u pozorište.

Foto: N. Skenderija

Milenkovićeva je otkrila i kako je nastao njen prepoznatljiv nadimak:

-Kada sam dolazila na te probe, Žarko Laušević je bio član u tom pozorištu. Slučajno smo se upoznali i on je počeo da me zove Jami. Meni se to nije dopadalo, išlo mi je na nerve. Tražila sam da me tako ne zove, međutim, ono što ne želiš, to ti se desi. I tako, ostade ja Jami, dakle Jami nije moje umetničko ime. Ipostavilo se slučajno da su to početni inicijali mog imena i prezimena, što kaže pokojni Minimaks: „Dobro si prošla, da si Dušanka Petrović, bila bi Dupe! Bolje Jami svakako!“ Sad sam se navikla, kad mi neko kaže Jasna, stresem se, samo mi majka kaže Jasna i to samo kada je besna – ispričala je Jami.

(Skandal.rs)

BONUS VIDEO:

DONEO SAM SO I MEDITERAN: Petar Grašo prvi put u Leskovcu i priznao ko je njegova verna publik

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)