RADA PRIREDILA IZNENAĐENJE BIVŠOJ SVEKRVI: Majka Milana Stankovića se oduševila, pa nasmejala sve do suza

Novosti onlajn

20. 06. 2023. u 22:47

PEVAČICA Rada Manojlović priredila je rođendansko iznenađenje majci njenog nekadašnjeg dečka, pevača Milana Stankovića.

РАДА ПРИРЕДИЛА ИЗНЕНАЂЕЊЕ БИВШОЈ СВЕКРВИ: Мајка Милана Станковића се одушевила, па насмејала све до суза

Foto: ATA images/V. Danilov

Pre nekoliko dana Milanova majka proslavila je rođendan, a Rada je danas podelila sa svojim pratiocima utiske iznenađenja.

Foto: Printskrin Instagram/radamanojlovic

Rada je objavila prepiske sa pevačevom sestrom Nastasijom koja je otkrila da joj je majka bila toliko oduševljenja Radinim lepim gestom, da su kućnog ljubimca zaboravili u hodniku zgrade.

- "Javi mi utiske, molim te", glasila je poruka, a odgovor je bio: "Toliko su oduševljeni da su zaboravili kera u hodniku. Javi tamo da puste kera u kuću" - glasila je prepiska poruka koja je nasmejala sve pratioce.

- Kada Rada Manojlović oduševi mamu, mi zaboravimo Lea u zgradi - napisala je Nastasija uz prepisku poruka.

- Utisak večeri hahaha! Teta Mico, srećan rođendan i živela nam 100 godina! Volimo te - objavila je Manojlovićeva uz emotikone srca, a uz to je tagovala i samog Milana, njegovu sestru, kao i svoju sestru i menadžerku Maju.

Foto: Printskrin Instagram/milanstankovic

Milan je, takođe, objavom privukao veliku pažnju, kada je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju svoje majke na kojoj drži plišanu kutiju crvenih ruža.

Milan se nije više oglašavao, te nije poznato da li je fotografiju objavio iz manastira u ko boravi ili se vratio svom domu kako bi taj dan proveo sa porodicom.

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU SPAJAM NESPOJIVO | Sa zvezdama na ti | Br. 15 | Emir Đulović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024