PEVAČ SEKS PISTOLSA POSTAO KOMŠIJA IZ PAKLA - Lajdon poručio kraljevskom paru: "Zlobni ste, umuknite i brišite odavde"

Đ.G.

13. 04. 2023. u 21:38

BIVŠA zvezda Seks pistolsa Džon Lajdon nanišanio je svoje komšije iz Kalifornije, princa Harija i Megan Markl, jer je rekao da par treba da "ućuti i ode".

ПЕВАЧ СЕКС ПИСТОЛСА ПОСТАО КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА - Лајдон поручио краљевском пару: Злобни сте, умукните и бришите одавде

Foto: Profimedia

Princa Harija i Megan Markl njihov komšija Džon Lajdon upozorio je da „ćute i odu“ .

Bivši frontmen Sek pistolsa, divljački je napao vojvodu i vojvotkinju od Saseksa dok ih je pozivao da se "je*u" i ostave život slavnih ako žele privatnost.

Hari i Megan su se preselili u Montesito u Kaliforniji, samo nekoliko meseci nakon što su se povukli iz kraljevske porodice i sada ubrajaju Džona među svoje poznate komšije.

U besnom stanju, pank legenda je tvrdila da je par „zloban“ i sugerisala da će Hari i Megan biti „voljeni“ ako odu.

- Ako želite da budete normalni i van [kraljevske porodice], onda odje*ite. Samo odje*ite i umuknite!

- Morao sam da donosim ovakve odluke u prošlosti. Morao sam da napustim Pistolse, morao sam da raskinem PiL [Public Image Ltd) nekoliko puta jer je situacija bila neodrživa.

- A ako je to bila njihova dilema, onda molim te idi, u redu? I volećemo te zbog toga - rekao je on tokom intervjua za Telegraf .

Međutim, Džon veruje da Saseksi verovatno neće nigde otići u skorije vreme.

Muzičar je takođe naciljao Harijeve eksplozivne memoare, za koje je rekao da su "veoma zlobni prema porodici i prijateljima".

U knjizi, Hari je izneo brojne optužbe protiv svoje porodice i govorio o svom novom životu u Kaliforniji.

On govori o svom veoma javnom detinjstvu, smrti svoje majke princeze Dajane i svojoj tinejdžerskoj borbi sa drogom i seksom.

U najšokantnijim delovima knjige Hari otkriva detalje navodnog fizičkog sukoba sa bratom princom Vilijamom i objašnjava kako je izgubio nevinost od starije žene na polju.

Oštar napad Džona Lajdona na Harija i Megan dolazi nakon što je potvrđeno da će vojvoda od Saseksa prisustvovati krunisanju kralja sledećeg meseca

Vojvotkinja će ostati kod kuće u Kaliforniji sa decom princom Arčijem i princezom Lilibet.

Palata je u saopštenju navela: „Bakingemska palata sa zadovoljstvom potvrđuje da će vojvoda od Saseksa prisustvovati ceremoniji krunisanja u Vestminsterskoj opatiji 6. maja.

(Mirror)

BONUS VIDEO: TRAMP NAPUSTIO SUDNICU -  Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu