NAKON RAZVODA NASTAVIO DALJE, UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI: Ko je zapravo devojka Ognjena Amidžića?

Novosti online

13. 04. 2023. u 20:46

Voditelj Ognjen Amidžić je u julu prošle godine stavio tačku na brak sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom nakon 10 godina braka.

НАКОН РАЗВОДА НАСТАВИО ДАЉЕ, УЖИВА У НОВОЈ ЉУБАВИ: Ко је заправо девојка Огњена Амиџића?

Foto: Printskrin/Jutjub/TOXIC TELEVISION

– Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - rekli su bivši supružnici u zajedničkom saopštenju.

Oni su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima pre svega zbog sina Matije, a voditeljka je nedavno u emisiji Realna priča otkrila da je ova životna odluka dugo bila u "vazduhu".

– To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom – izjavila je Danijela.

Sada, nekoliko meseci nakon razvoda, voditelj Ognjen Amidžić je nastavio dalje i uplovio u novu ljubavnu vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Njegova izabranica je novinarka Mina Naumović, Ognjenova koleginica iz emisije koja ima svoj segment u "Amidži šou", koji se zove "Pazi Mina".

Da su glasine o njihovoj vezi tačne, potvrdio je voditelj za Republiku.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić.

O Mininom privatnom životu se ne zna previše, ali na osnovu fotografija sa društvenih mreža, može da se zaključi da vodi računa o svom fizičkom izgledu i da voli da putuje.

BONUS VIDEO: ALEKSANDRA TADIĆ: Iako sam dupla škorpija, u životu se borim kao lavica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!