VANSERIJSKI TALENTI, NOVI ŽIRI I PRVE SUZE! Ne propustite početak šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ danas u 13:30 časova na TV Pink!

Promo

26. 03. 2023. u 10:00

POČINjE najgledaniji dečiji muzički šou program u regionu!

ВАНСЕРИЈСКИ ТАЛЕНТИ, НОВИ ЖИРИ И ПРВЕ СУЗЕ! Не пропустите почетак шесте сезоне „Пинкових звездица“ данас у 13:30 часова на ТВ Пинк!

Foto: Promo

Na oduševljenje svih koji su godinama unazad pratili najlepše dečije muzičko takmičenje u regionu, „Pinkove zvezdice“ se vraćaju na televiziju Pink, a prva epizoda šeste sezone emitovaće se danas u 13:30 časova. Iako su uvedene neke promene kada je o samom takmičenju reč, ali i kada su u pitanju članovi žirija, jedno je sigurno – gledaoci će, kao i prethodnih sezona, uživati u najboljoj muzici i spektakularnim nastupima najtalentovanije dece iz celog regiona.

Dok će gledaoci u ulozi voditeljke i dalje gledati Marijanu Mićić, koja je od prve sezone najveća podrška našim mladim učesnicima na sceni, u crvenim stolicama došlo je do promena. Prvi put otkako postoje „Pinkove zvezdice“, u ulozi žirija ovog najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja našle su se pop pevačica Tijana Dapčević i jedna od trenutno najpopularnijih mladih zvezda Anđela Vujović Angellina. U šestoj sezoni takmičare će ocenjivati Leontina Vukomanović, kojoj je ovo šesta sezona u ovoj ulozi, a na radost mnogobrojnih obožavalaca „Pinkovih zvezdica“, u crvene stolice vratili su se i Jelena Tomašević i Sergej Ćetković. Kako su se stari i novi članovi žirija uklopili, ko će biti najstroži, a ko će biti slab na naše talentovane kandidate, saznaćete već danas od 13:30 časova na Pinku.

Za razliku od prethodnih, šesta sezona će početi velikim televizijskim audicijama, kada će se gledaoci, ali i žiri, upoznati sa kandidatima koji su prošli prvu audiciju i dobili priliku da se pojave na velikoj sceni „Pinkovih zvezdica“. U prvoj emisiji, žiriju i celom Balkanu predstaviće se 12 novih takmičara, koji su se svojim talentom izdvojili među više stotina dece koji su se prijavili za najgledanije dečije muzičko takmičenje. U prvoj emisiji gledaćete Danila Milosavljevića, Dariju Subotić, Nikolinu Ančić, Anu Bertić, Helenu Nađ, Irinu Plećević, Ariju Bižić, Konstantina Pejkovića, Tijanu Milunović, Lanu Vukčević, Lenu Vujanić i Lanu Lopičić. Od njih 12, žiri će odabrati najboljih 10 koji će proći u sledeću fazu takmičenja. 

Prva emisija šeste sezone doneće fantastične nastupe, najiskrenije emocija kako na sceni, tako i u crvenim stolicama, gledaoci će se upoznati sa najmlađim i najslađim takmičarima „Pinkovih zvezdica“, ali i vanserijskim talentima koji će osvojiti žiri, ali i ceo region.

Ko se rasplakao na sceni i zbog čega, ko je svojim moćnim vokalom oduševio žiri, a ko ih je potpuno iznenadio, zbog koga su se Tijana i Angellina naježile i kojih deset takmičara će proći u narednu fazu takmičenja – saznaćete ako budete uz prvu emisiju šeste sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu „Pinkove zvezdice“ danas u 13:30 časova na televiziji Pink!  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)