"SVE ZBOG MOJE MAJKE!" Marija Šerifović potrošila pravo bogatstvo u Dubaiju - "Večera od 220 evra!"

Novosti onlajn

12. 03. 2023. u 21:03

PEVAČICA Marija Šerifović odlučila je da slobodne dane provede sa majkom, Vericom Šerifović i otputuje u Dubai. Želeći da majci priušti potpuno uživanje, pevačica je bila spremna da sve finansira sama, ali kada je sabrala sve račune, od cifre joj se - zavrtelo u glavi!

СВЕ ЗБОГ МОЈЕ МАЈКЕ! Марија Шерифовић потрошила право богатство у Дубаију - Вечера од 220 евра!

Foto Instagram

Marija je odlučila da odvede Vericu u luksuzni restoran u centru Dubaija, a za dobru i ukusnu hranu nije žalila novac.

- Parče mesa 220 evra?! Za te pare možeš da kupiš celu kravu - rekla je Verica dok joj j Marija čitala jelovnik, a potom objasnila:

- Ja bih pre da priuštim sebi parče mesa nego štiklu, mislim da je to okej.

Nakon što su završili sa večerom, koja ih je koštala 864 dirhama (220 evra), Verica je odlučila da popije kafu skuvanu u pesku koja je koštala pet evra, a odluševljena ljubaznošću domaćina, želela je da od njih pazari i nekoliko slatkiša.

Međutim, deset komada urmi i teglica leka za sinuse Mariju su koštali 125 evra.

- Ljudi, mi smo opljačkane zahvaljujući Šerifović Verici! Mi smo klasični glupi turisti - vikala je Marija na putu do hotela.

(Blic)

 

BONUS VIDEO: 

"U MUZICI ME VODI OSEĆAJ": Vanja Mijatović u emisiji "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)