SLOBODA MIĆALOVIĆ LUDO VOLELA MUŽA SVOJE KOLEGINICE: On je bio njena velika ljubav pre Vojina

Novosti online

05. 02. 2023. u 17:15

GLUMICA Sloboda Mićalović danas je u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem već 17 godina, a malo ko zna da je pre njega imala veliku ljubav.

СЛОБОДА МИЋАЛОВИЋ ЛУДО ВОЛЕЛА МУЖА СВОЈЕ КОЛЕГИНИЦЕ: Он је био њена велика љубав пре Војина

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Sloboda se zabavljala sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić.

Mićalovićeva i Radivojević ostali su u dobrim odnosima nakon raskida, a Mileni nikada nije to smetalo.

- Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje - izjavio je Jug jednom prilikom za medije.

Jug Radivojević je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

- Izuzetno cenim Slobodu bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - zaključio je reditelj. 

Glumica Milena Vasić poslednjih godina u skladnom je braku sa Jugom Radivojevićem, direktorom Beogradskog dramskog pozorišta, a kako je ispričala jednom ga je izgubila, pa ih je sudbina ponovo spojila.

Zabavljali su se tokom studentskih dana, ali ih je kasnje život odveo na različite strane.

(Informer)

BONUS VIDEO:

SAMO ZA ŽENE: U Karačiju predstavljeni autobusi isključivo za prevoz pripadnica lepšeg pola

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)