PANK-ROK FEŠTA KRAJ IBRA: Koncert novosadskog "Ateist repa" i kraljevačkog "Sedativa"

G. ĆIROVIĆ

05. 02. 2023. u 13:29

U sjajnoj atmosferi i uz veliku količinu pozitivne energije, u kraljevačkom klubu „Plej“ održan je koncert legendarnog novosadskog pank-rok benda „Ateist rep“, uz podršku „Sedativa“, jednog od od najznačajnih pank bendova u gradu na Ibru.

ПАНК-РОК ФЕШТА КРАЈ ИБРА: Концерт новосадског Атеист репа и краљевачког Седатива

G.Ćirović

Pred oko 300 ljubitelja pank zvuka iz Kraljeva, ali i okolnih gradova, program je otvorio „Sedativ“ koji se publici predstavio sa pet starih i pet novih pesama i napravio sjajnu uvertiru za pank rok vetrane iz srpske Atine, pojačane mladim gitaristom.

Praćeni horskim pevanjem publike, „Ateisti“ su otprašili svoje najveće hitove poput „Blu trabant“, „Štrikanje“, „Vartburg limuzina“, „Pritilend“, „Godina kulture“, „U zmajevom gnezdu“… Posle ukupno više od dva i po sata kvalitetne svirke, svojevrsne pank-rok fešte, zadovoljstvo nisu krili ni publika, ni bendovi.

G.Ćirović

Ateisr rep u kraljevačkom klubu "Plej"

- Veoma sam srećan što smo se lepo proveli i mi i svi koji su došli na koncert. Puno hvala „Sedativu“ i divnoj publici iz Kraljeva, kao i onima iz drugih gradova kojima po hladnom vremenu nije bilo teško da večeras dođu – kaže Aleksandar Popov - dr Pop, pevač Ateist repa.

Prema njegovim rečima, bend uskoro počinje obeležavanje tri decenije od izlaska legendarnog albuma „Maori i crni Gonzales“.

- Plan je da ovu godinu nekao prođemo u znaku tog, mnogi kažu, a i ja se slažem, legendarnog albuma, a za dalje ćemo videti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)