SMRŠALA OČAS POSLA: Tanja Savić otkrila kako je stesala stomak i figuru

Novosti online

06. 10. 2022. u 00:32

TANJA Savić ovo leto bila je jedna od najangažovanijih pevačica, te je širom regiona nastupala gotovo svakog dana, a snimci i slike koje su preplavile društvene mreže dokazuju da pevačica nikad bolje nije izgledala.

СМРШАЛА ОЧАС ПОСЛА: Тања Савић открила како је стесала стомак и фигуру

Foto: ATA images

Pevačica kaže da je prepolovila obroke i tako uspela da skine stomak. Kako je objasnila, rešila je da neko vreme pije samo ceđeno voće i povrće, ali je stalno bila gladna, pa je odustala od toga. Zato je odlučila da sama smisli dijetu. Rešila je da jede upola manje hrane nego do tada i ubrzo je videla rezultate.

- Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate - priča pevačica.

- Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju - iskrena je ona.

Pevačica ističe da je najviše kilograma imala dok je trajao karantin zbog korona virusa.

 - Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da 'kipi' na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku - rekla je.

Tanja ne krije da ponekad voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

- Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam - priznala je.

Ovako izgleda njen jelovnik:

Doručak: Sok od voća i povrća

Ručak: Piletina i salata

Večera: Riba

Trik savet: Jedite više puta tokom dana, ali neka to budu manji, lagani obroci.

BONUS VIDEO  - Prvi ples Anje Mit na venčanju

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž