SVI KAŽU DA JE LEPŠA OD NJE: Buduća kuma Anastasije Ražnatović završila dva fakulteta, a deda joj je legendarni fudbaler

Novosti online

01. 10. 2022. u 23:48

U DOMU Cece Ražnatović jedna mlada gumica često je rado viđen gost.

СВИ КАЖУ ДА ЈЕ ЛЕПША ОД ЊЕ: Будућа кума Анастасије Ражнатовић завршила два факултета, а деда јој је легендарни фудбалер

Foto: ATA images

To je prelepa Tara Milutinović, koja polako osvaja glumačku scenu u našoj zemlji. Nedavno je imala premijeru svog prvog filma, na kojoj je sve zasenila izgledom. Njenom osmehu retko ko može da odoli, a počinje da ostvaruje sve zapaženije uloge, te joj mnogi predviđaju veoma uspešnu karijeru.

Široj javnosti je postala poznata kao jedna od najboljih drugarica Anastasije Ražnatović, ali retko ko zna da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. Malo ko zna da je ova lepotica završila, čak, dva fakulteta. Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - zaključila je Tara.

Osim toga što poseduje veliki glumački talenat, veoma je darovita kada je u pitanju muzika. Mediji su je zapazili još 2013. godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.

Tara i Anastasija Ražnatović se druže već više od deceniju i veliki su oslonac jedna drugoj u životu. Cecina naslednica je jednom prilikom naglasila da je to i njena buduća kuma.

(Glosi)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)