HTELA JE DA BUDE DEČAK, A SADA JE LEPOTICA: Bred Pit progovorio o ćerki Šajlo, koju ima sa Anđelinom DŽoli (FOTO/VIDEO)

Novosti online

09. 08. 2022. u 20:16

HOLIVUDSKI glumac Bred Pit privukao je veliku pažnju medija kada se pre nekoliko dana pojavio na premijeri filma "Brzina metka" u Los Anđelesu.

ХТЕЛА ЈЕ ДА БУДЕ ДЕЧАК, А САДА ЈЕ ЛЕПОТИЦА: Бред Пит проговорио о ћерки Шајло, коју има са Анђелином Џоли (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: EPA

 Mnogi u oduševljeni izgledom slavnog glumca, a po prvi put posle nekoliko godina Bred je progovorio o svojoj deci, što je do sada retko radio. Povod je bila njegova ćerka Šajlo Džoli Pit koja je prethodnih godina svojim ponašanjem privlačila pažnju javnosti. Naime, pre nekoliko nedelja na društvenim mrežama pojavio se snimak putem kojeg smo mogli da vidimo koji skriveni talenta poseduje lepa Šajlo. Ona je otkrila da je talentovana za ples, a to je bio povod da novinarka Breda na premijeri upita na koga je Šajlo talentovana za igru.

Ponosni tata istakao je da je njegova mezimica predivna, te je poručio da Šajlo ima neverovatne plesne pokrete, toliko dobre da "čovek zaplače". Pit je istakao i da je veoma srećan što je njegova ćerka otkrila šta je zanima i što sledi svoja interesovanja.

- Ne znam od koga je to dobila. Ja imam dve leve noge - rekao je glumac kroz osmeh.

 Inače, Anđelina je pre isticala da podržava želju svoje ćerke da se bavi plesom.

- Šajlo voli da pleše. Neverovatno je talentovana i ide na te časove već nekoliko godina - rekao je izvor blizak porodici pre nekoliko meseci.

Podsetimo, Šajlo Džoli Pit je najstarije biološko dete glumaca Anđelina Džoli i Breda Pita. Šajlo je rođena kao devojčica, a majci i ocu je 2014. rekla da želi da ga zovu Džon što su oboje podržali.

- Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka? - ispričao je glumac, a njegove reči kasnije je potvrdila i Anđelina.

Donedavno se šuškalo da je Šajlo želela da promeni pol, što je izazvalo pažnju medija. Prethodnih godina Anđelininu i Bredovu ćerku mogli smo da vidimo samo u muškoj garderobi i sa kratkom frizurom, dok je situacija danas dosta drugačija.

Iako je Šajlo godinama istraživala svoj identitet, poslednjih godinu dana sve češće može je se videti u ženstvenijim izdanjima, a mnogi su primetili veliku sličnost između majke i ćerke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju