DŽON TRAVOLTA SLOMLJEN ZBOG SMRTI OLIVIJE NJUTN DŽOUN: Sendi, bićemo ponovo zajedno! (FOTO)

Novosti online

08. 08. 2022. u 23:41

OLIVIJA NJutn DŽoun zvezda filma "Brilijantin" napustila na je nakon tridesetogodišnje borbe sa opakim rakom dojke, a tužnu vest potvrdio je njen suprug.

ЏОН ТРАВОЛТА СЛОМЉЕН ЗБОГ СМРТИ ОЛИВИЈЕ ЊУТН ЏОУН: Сенди, бићемо поново заједно! (ФОТО)

Foto IMDb

NJen kolega i veliki prijatelj DŽon Travolata, sa kojim je glumila u kultnom filmu "Briljantin", oglasio se na društvenim mrežama pokazujući svetu koliko mu je njena smrt teško pala.

- Moja najdraža Olivija, učinila si sve naše živote mnogo boljim. Tvoj uticaj je bio neverovatan. Mnogo te volim. Videćemo se na putu i svi ćemo ponovo biti zajedno. Tvoj od prvog trenutka kad sam te video i zauvek! Tvoj Deni, tvoj DŽon - napisao je DŽon Travolta pored Olivijine fotografije.

Olivija i Travolta su 1978. igrali u čuvenom "Briljantinu" reditelja Rendala Klajzera. Ona je bila Sendi Olson, a on Deni Zuko. Film je na mnogim poljima postavio standarde, a doneo je brojne kultne scene i replike koje publika do danas ne zaboravlja dok mlađe generacije rado gledaju neprolazni filmski hit, iz nekih prošlih vremena.

Olivija NJutn DŽoun i DŽon Travolta su 2019. ponovo bili na okupu posle više od 40 godina od snimanja legendarnog filma. Oni su tada obukli kostime iz filma "Briljantin" i družili se s fanovima.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PREMINUO DAVOR JANJIĆ: Preran odlazak glumca koga pamtimo iz Nataše i Čaruge