ZAGRLJAJI I POLJUPCI: Selena Gomez u vezi s prijateljem Miloša Bikovića?

Novosti online

08. 08. 2022. u 22:09

PEVAČICA i glumica Selena Gomez već nekoliko dana uživa u prisustvu italijanskog šarmera Andrea Jervolina, a šuška se da među njima postoji i nešto više.

ЗАГРЉАЈИ И ПОЉУПЦИ: Селена Гомез у вези с пријатељем Милоша Биковића?

Foto: EPA

Već neko vreme uživaju u Italiji - filmski producent i pevačica uhvaćeni su u vožnji gondolom, a protekle nedelje zajedno su dan proveli na luksuznoj jahti.

Selena i Andrea su bili povezani u prošlosti, uz nagoveštaje da su više od prijatelja, ali nikada nije potvrđeno da se zabavljaju. U stvari, izvor je nedavno rekao da je pevačica singl:

- Selena se trenutno ne zabavlja ni sa kim određenim. Otvorenija je za ljubav, ali je takođe veoma fokusirana na sebe i svoj posao. Ona je na veoma zdravom mestu, oseća se fantastično i mentalno, fizički i emocionalno zdravo - preneo je Ele.

Andrea Jervolino je vrlo uspešan producent, osnivač je više kompanija, a domaćoj javnosti je poznat zbog njegovog prijateljstva i saradnje s našim Milošem Bikovićem.

NJih dvojica su se upoznali pre nekoliko godina u Rimu, dok je naš glumac radio na filmu s Antoniom Banderasom, nakon čega je Andrea rešio da u Srbiji otvori ogromni studio za animaciju i kompaniju Iervolino Entertainment.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DANAS JE VAVEDENJE, A DUVA JAK VETAR: Šta to znači po narodnom verovanju