PRIČALO SE DA GA JE ŽENA VARALA S VLASNIKOM KLUBA: Milan Kalinić, uprkos glasinama, stigao do 16. godišnjice braka sa Sandrom (FOTO/VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2022. u 22:48

U MEDIJIMA se svojevremeno pojavila priča da je voditelja i glumca Milana Kalinića supruga Sandra prevarila navodno s vlasnikom jednog kluba.

ПРИЧАЛО СЕ ДА ГА ЈЕ ЖЕНА ВАРАЛА С ВЛАСНИКОМ КЛУБА: Милан Калинић, упркос гласинама, стигао до 16. годишњице брака са Сандром (ФОТО/ВИДЕО)

Foto V. Danilov

Brojni hvalospevi, koji se tiču glumčevog odnosa sa ženom, u očima javnosti u tom momentu pali su u vodu, iako niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da se neverstvo zaista dogodilo.

Tih dana se verovalo da će brojne spekulacije i otpužujući naslovi po portalima na Sandrin račun razoriti Kalinićevu zajednicu, međutim, uprkos zlim jezicima i komentarima to se nije dogodilo.

- Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine! Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao", bio je jasan Milan tada.

Milan i Sandra nedavno su obeležili 16. godinu od venčanja, čime se glumac pohvalio na Instagramu i otkrio tajnu 16 godina dugog braka.

- Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je TAJNA - napisao je ispod fotografije, objavljene baš povodom godišnjice.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna