JELENA PONOSNA NA MUŽA: Ivan Bosiljčić na Santoriniju završio snimanje filma "Senoviti Mediteran"

V. N.

16. 04. 2022. u 12:19

NA grčkom ostrvu Santorini završeno je snimanje filma "Senoviti Mediteran", režisera Ivana Jovića, sa Ivanom Bosiljčićem u glavnoj ulozi, koji pred gledaoce stiže iduće godine, a sada mu predstoji faza postprodukcije.

ЈЕЛЕНА ПОНОСНА НА МУЖА: Иван Босиљчић на Санторинију завршио снимање филма Сеновити Медитеран

Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

Bosiljčić, koji je ujedno i izvršni producent ostvarenja, glumi putujućeg uličnog umetnika Lazara, koji zarađuje igrajući nepomičnu skulpturu i nađe se na malom mediteranskom ostrvu. Njegov odlazak sa ostrva i povratak kući komplikuje nemogućnost sporazumevanja sa ostrvskom administracijom.

Njegovi susreti sa službenicima postaju sve čudniji i nerazumljiviji, a mučno sakupljanje dokumentacije prerasta u preispitivanje smisla života. Savlađujući prepreke birokratije, Lazar se suočava sa sopstvenim životom i smrtnošću. Scenario za ovu art haus dramu od 120 minuta, napisala je Monja Jović.

Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

- Ponosna na mog Ivana Bosiljčića - objavila je na "Instagramu" glumčeva supruga, pevačica Jelena Tomašević, koja je sa njim bila na snimanju.

- Ekipa filma "Senoviti Mediteran" je uspešno završila snimanje na Santoriniju. Imala sam priliku da vidim nekoliko predivnih kadrova i jedva čekam da vidim ceo film.

Ivan Bosiljčić i režiser Ivan Jović, Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

Supružnici su, nakon što je pala poslednja klapa filma, ostali još nekoliko dana na Santoriniju, a Jelena je najviše bila oduševljena crnim peščanim plažama.

- Santorini je vulkansko ostrvo i prvi put u životu sam imala priliku da vidim crne peščane vulkanske plaže i stene. U ovo doba godine je voda još uvek hladna za kupanje, ali uživanja nije manjkalo - dodala je Tomaševićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!