OTIŠAO SI KOD SVOG KUMA: Potresna slika - nasmejani Marko Živić i glumac Bojan Lazarov, koji je izvršio samoubistvo (FOTO)

Novosti online

10. 04. 2022. u 20:54

VODITELjKA Nataša Pavlović, bivša žena pokojnog glumca Marka Živića oprostila se od glumca Bojana Lazarova potresnom objavnom koja je rastužila sve.

ОТИШАО СИ КОД СВОГ КУМА: Потресна слика - насмејани Марко Живић и глумац Бојан Лазаров, који је извршио самоубиство (ФОТО)

Foto: Instagram/praktična žena

Bojan Lazarov, srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac počinio je samoubistvo juče, 9. aprila, skokom sa Mosta na Adi na zemljanu površinu. Na mostu je zatečeno vozilo "opel astra", u kojem je nađeno i oproštajno pismo.

Nataša je na svom Instagram profilu podelila fotografiju Bojana i Marka, uz potresne reči koje paraju srce.

- Boki moj. Otišao si kod svog kuma. Duet bez premca. Humor bez premca. Proslavite rođendane. A kada bude kiša sa grmljavinom, znaću šta radite - napisala je voditeljka, a preneo Telegraf.

Foto: Instagram/praktična žena

Bojan Lazarov mnogima je poznat po ulogama u "Klopci", "Beogradskom fantomu", "Mirisu kiše na Balkanu", "Istini i lažima", "Tajnama vinove loze", "Crvenom mesecu", "Vikendu sa ćaletom". Nažalost, njegova plodnosna karijera zauvek je okončana, a iako je poznat njegov glumački život, gotovo da niko ne zna njegove privatne tajne.

Život ovog glumca obeležila je borba protiv teškog oboljenja. Njega je godinama mučila depresija, a pre dve godine pokušao je da oduzme sebi život. Ipak, lekari su tada uspeli da ga sačuvaju. Glumac je, međuti, nastavio da se bori protiv ove bolesti, ali je oduzeo sebi život skokom sa mosta na Adi i na mestu je ostao mrtav. Iza njega su ostala dva deteta, koja je dobio iz braka, koji se završio razvodom.

Podsetimo, Marko Živić preminuo je 14. oktobra prošle godine u 49. godini, posle duge i teške borbe sa korona virusom. Nataša se sa tugom opraštala od bivšeg supruga, koga očigledno i dalje voli i poštuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)