LJUBAVNE SITNICE: "Leksington bend" u susret petom albumu objavio singl "Dugujem ti sebe" (VIDEO)

V. N.

07. 04. 2022. u 11:16

JEDNA od najpopularnijih pop grupa u Srbiji, ali i regionu, "Leksington bend", objavio je pesmu "Dugujem ti sebe" kompozitora i tekstopisca Petra Stokanovića, kojom najavljuje novi studijski album.

ЉУБАВНЕ СИТНИЦЕ: Лексингтон бенд у сусрет петом албуму објавио сингл Дугујем ти себе (ВИДЕО)

Foto promo

- Svaki dug u nekom trenutku dođe na naplatu i uvek bude dobro, jedino ljubavni dugovi mogu da ostanu zauvek nenaplaćeni - kaže frontmen "Leksingtona" Bojan Vasković o novoj pesmi. - Kada sve prođe, savest preispituje emotivne postupke ne bi li ljubav na pravi način izvela iz srca. "Leksington" kompozicijom "Dugujem ti sebe" objedinjuje sve bitne sitnice koje čine jednu ljubavnu celinu.

Vasković dodaje da se bend raduje predstojećim koncertima, a posebno turneji po Americi, koja je planirana za maj. Najverovatnije će do tada izbaciti još jednu novu pesmu, kao poklon vernoj publici.

Sudeći po prvim komentarima na numeru "Dugujem ti sebe", koje kako Bojan priznaje redovno čitaju, pesma "preti" da postane hit zbog emotivnog teksta i muzike koja asocira na njihove najpoznatije stvari, poput "Dobro da nije veće zlo", "U srce udaraj", "Dođi ove noći", "Kako je, tako je"...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju