GLAMUROZNE GAGA I KRISI, AJLIŠOVA OPET PROMAŠILA TEMU: Ko je zablistao, a ko se obrukao na crvenom tepihu ispred "MGM grand garden arene"

V. M. P.

04. 04. 2022. u 22:57

NA crvenom tepihu ispred "MGM grand garden arene" u Las Vegasu zablistale su Lejdi Gaga, Olivija Rodrigo, reperka Seviti i manekenka Krisi Tajgen.

ГЛАМУРОЗНЕ ГАГА И КРИСИ,  АЈЛИШОВА ОПЕТ ПРОМАШИЛА ТЕМУ: Ко је заблистао, а ко се обрукао на црвеном тепиху испред МГМ гранд гарден арене

Krisi Tajgen, Foto AP

Očekivano, Gaga je još jednom donela dašak starog holivudskog glamura u crno-beloj haljini "armani prive ". Otkriće godine Olivija Rodrigo oduševila je sve u crnoj haljini sa ljubičastim detaljima "vivijen vestvud", šivenoj po meri, dok je Seviti na dodelu došla u drečavoroze "valentino" suknji do poda i grudnjaku ala Mini Maus, a izgled je upotpunila roze rukavicama do ramena. I Tajgenova je odabrala roze boju, a raskošna balska haljina "nikol+felisija kutjur" bila je sva u slojevima i karnerima.

Tinejdž zvezda i dobitnica Oskara za originalnu pesmu u filmu ("Nije vreme za umiranje" iz poslednjeg "Džejmsa Bonda") Bili Ajliš, još jednom je podbacila izborom toalete.

Odabrala je običnu crnu haljinu Rika Ovensa, sa čizmama i ogromnim ogrtačem, koju su okarakterisali kao "gotik katastrofa". Holsi se odlučila za tamnočokoladni somotski korset, sa neobičnom suknjom do poda, sa spuštenim pojasom brenda "presja" i starinskim "pjer karden" šeširom. Avril Lavinj nosila je "mua mua" kreaciju, dok je kantri umetnica Keri Andervud došla u božanstvenoj zlatnoj "dolče i gabana" balskoj haljini. Reperka Dodža Ket odenula je providnu zelenu "versače" haljinu, a u providnoj tašnici je ponela grickalice i čokoladne bombone. Lavern Koks izgledala je prilično dosadno u crnoj "džon galijano" prozirnoj haljini od tila, kakva je viđena mnogo puta ranije, a kosu je ofarbala u ljubičastu boju. Kantautorka El King uskladila je sa crvenim tepihom sako i pantalone Kristijana Sirijana, sa ogromnim šeširom, ali ova kombinacija nimalo nije laskala njenoj figuri. Ipak, titula najgore odevene ličnosti definitivno ide američkoj kantautorki Tejli Parks, koja se obukla poput izmišljenog lika Bauzera, odnosno kralja Kupe iz franšize "Supermario".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba