NIKOL I DŽESIKA NAJGLAMUROZNIJE, TREJSI, ARIJANA I BILI PROMAŠILE TEMU: Koja glumica je bila najbolje obučena na crvenom tepihu

A. POPADIĆ

28. 03. 2022. u 21:21

A OSKAR za najbolje obučene dame na crvenom tepihu ide Nikol Kidman, Zoi Kravic, Džesiki Čestejn i Zendeji, koje su se odlučile za pastelne boje.

НИКОЛ И ЏЕСИКА НАЈГЛАМУРОЗНИЈЕ, ТРЕЈСИ, АРИЈАНА И БИЛИ ПРОМАШИЛЕ ТЕМУ: Која глумица је била најбоље обучена на црвеном тепиху

Foto AP

Tako je Kidmanova obukla "Armani Privej" plavo-sivu haljinu sa špicastim dekolteom, pufnastim peplumom i šlepom. Oskarovka Džesika Čestejn izabrala je dvobojnu haljinu italijanske modne kuće "Guči", koja počinje bledom nijansom ružičastog zlata, potamni dok stigne do struka, a donji deo je u boji lavande, sa slojevima po obodu. Spoljni sloj tkanine ukrašen je šljokicama, dok slojevi ispod daju volumen donjoj polovini. Zendeja je, inače, zaštitno lice kuće "Valentino", pa je logično što je baš njihovu kreaciju obukla za dodelu Oskara.

Nikol Kidman, Foto AP

Nosila je kratku satensku košulju i lepršavu srebrnu svetlucavu dugu suknju. Ćerka rokera Lenija Kravica i glumice Lise Bone, Zoi Kravic, odenula je svedenu pastelno ružičastu "Iv Sen Loran" haljinu, sa mašnom na dekolteu.

Lili Džejms došla je u roze "Atelje Versače" providnoj svilenoj haljini od žoržeta i zablistala na crvenom tepihu. Lupita Njongo oduševila je sve u zlatnoružičastoj "Prada" haljini sa resama, koja je sva prekrivena šljokicama. Penelope Kruz izabrala je "Šanelovu" plavu haljinu sa detaljom - mašnom sa dezenom zmijske kože.

Lupita Njongo, Foto AP

Uprkos trudu, bilo je i glumica koje su se osramotile na crvenom tepihu. Jedna od njih je Trejsi Elis Ros, koja je obukla crvenu "Karolina Erera" haljinu, sa dekolteom u obliku mišjih ušiju, te je, najblaže rečeno, izgledala čudno. Dobitnica Oskara za najbolju sporednu glumicu Arijana Debouz takođe je izabrala crveno, ali "Valentino" pantalone, koje je uparila sa ogrtačem, dok je korset bukvalno štrčao. Katrina Balf odlučila se za belu "Luj Viton" haljinu, želeći da evocira zvezde zlatnog doba Holivuda, ali je promašila temu - bretele su joj previše široko ušivene, a volani oko struka i na šlepu bili su dodatni atak na oči. Bili Ajliš obukla je ogromnu crnu, nimalo glamuroznu "Guči" haljinu, koja ju je, bukvalno, progutala. Jedan od najvećih promašaja bila je toaleta Džejde Pinket Smit. Reč je o zelenoj "Žan-Pol Gotje" haljini, sa dugim rukavima, zatvorenoj do grla i katastrofalnim naboranim šlepom koji se vukao iza nje po tepihu...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi