TUŽILO JE SEDMORO ZAPOSLENIH: Kim Kardašijan proziva kako niko ne želi da radi, a maltretirala je svoje radnike (FOTO)

Novosti online

10. 03. 2022. u 23:19

ŽENA koja tvrdi da je bivša radnica Kim Kardašijan rekla je da je radila „danima, noćima i vikendom”, i da je mogla da priušti samo namirnice iz prodavnice „gde sve košta 99 centi”.

ТУЖИЛО ЈЕ СЕДМОРО ЗАПОСЛЕНИХ: Ким Кардашијан прозива како нико не жели да ради, а малтретирала је своје раднике (ФОТО)

Foto: AP

Tvrdnja je usledila nakon kontroverznih komentara Kardašijanove u kojima je rekla da „niko ne želi da radi ovih dana". U intervjuu za Varajeti, 41-godišnja rijaliti zvezda podelila je poruku ženama koje žele poslovni uspeh:

- Imam najbolji savet za žene - ustanite i radite! Čini se da ovih dana niko ne želi da radi - rekla je Kim.

Kao odgovor, novinarka Džesika Defino, retvitovala je objavu dodajući komentar:

- Bila sam urednica sadržaja koji se objavljuju o Kim, 2015. u Los Anđelesu. Radila sam danima, noćima i vikendom, a mogla sam da priuštim samo namirnice iz prodavnica gde sve košta 99 centi. Više puta nisam imala novac za benzin, a dobila sam i ukor što dodatno radim još neke poslove.

Tvit ima više stotina hiljada pregleda i desetine hiljada retvitovanja.

Kim Kardašijan, koja je milijarderka, suočila se sa osudama zbog svojih komentara, uglavnom na društvenim mrežama. U kritikama se najčešće tvrdi da „njeno vaspitanje i privilegija položaja bogatašice poništavaju njen savet" i da „ljudi rođeni u bogatstvu često imaju čvrsta mišljenja o radnoj etici siromašnih".

Javnosti, prema komentarima, najviše smeta „kada osoba koja nije iskusila siromaštvo daje savete o tome kako da se izvučete iz siromaštva".

U maju 2021, sedmoro bivših zaposlenih u domaćinstvu Kim Kardašijan, podnelo je tužbu protiv nje.

Prema dokumentima podnetim Višem sudu u Los Anđelesu, Kim navodno nije plaćala prekovremeni rad, nije pokrivala troškove, niti zaposlenima obezbedila zakonski propisane pauze.

Predstavnik Kardašijanove je demantovao te tvrdnje.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)