DUPLI ALBUM SA 28 PESAMA: Novogodišnje iznenađenje čuvenog rokera Branimira DŽonija Štulića

V. N.

02. 01. 2022. u 22:42

JEDNA od najvećih zvezda jugoslovenskog rokenrola, Branimir Džoni Štulić (68), frontmen nekadašnje grupe "Azra", iznenadio je svoje obožavaoce i na svom zvaničnom jutjub-kanalu 31. decembra objavio dupli album "Splet", sa 28 pesama.

ДУПЛИ АЛБУМ СА 28 ПЕСАМА: Новогодишње изненађење чувеног рокера Бранимира Џонија Штулића

Foto: Džoni Štulić

Na njemu su neke nove, ali većinu čine obrade starih "Azrinih" pesama, poput "Gospodar samoće" ili "Izlazak iz kome". Štulić je još 22. decembra na "Jutjubu" objavio poslednju, četvrtu stranu duplog albuma, a sada nam je isporučio i prve tri strane.

Obožavaoci su pozitivno reagovali, pa su komentarisali da je kralj i da je lepo što ih je obradovao, zahvaljujući mu na novogodišnjem poklonu.

Podsetimo, legendarni muzičar i pesnik je, posle koncerta na Hvaru u avgustu 1990. napustio Jugoslaviju i od tada živi u Holandiji, povučenim životom, prevodeći dela antičkih umetnika i svirajući.

Odbija svaku ponudu da održi povratnički ili oproštajni koncert, uprkos tome što bi bukvalno mogao da napuni svaki stadion širom bivše SFRJ. Takođe, nerado priča ne samo sa novinarima, već i kolegama i prijateljima...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)