MRKINA SUPRUGA DAŠA OBJAVILA POTRESNU ČITULJU: "Otišao si iz života naglo, ali ostao u mojim mislima" (FOTO)

Novosti onlajn

03. 12. 2021. u 15:06

MILUTIN Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

МРКИНА СУПРУГА ДАША ОБЈАВИЛА ПОТРЕСНУ ЧИТУЉУ: Отишао си из живота нагло, али остао у мојим мислима (ФОТО)

Foto: Z.Jovanović

Dragana Daša Mrkonjić, supruga Milutina Mrkonjića, završila je Pravni fakultet i već godinama radi kao advokat. U braku su već 30 godina, iako je ministar godinama u skladnoj vezi s Anom Bekutom.

Uprkos rastanku Daša i Mrka su ostali u dobrim odnosima, a često su se i viđali. Mediji su pisali da je Mrka uvek o njoj brinuo, kao i da je ona veliki fan Ane Bekute. Čak su i njih dve u dobrim odnosima.

Sada je objavila i čitulju svom Mrki.

Foto: Printscreen

- Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima, sećanjima, zauvek. Nema Te onda kada, kada je čovek Tvog iskustva, znanja, ličnog integriteta dragocen. Tvoja ogromna energija, čovekoljublje, spremnost da uvek drugima pomogneš, nesebičnost su večni spomenik Tebi i Tvojoj dobroti.

Podsetimo, Mrkonjić je sa suprugom Draganom kupio porodičnu grobnicu, koja je, na njegovo insistiranje, morala da bude pored kafane. On je porodičnu grobnicu kupio pre 25 godina, a „plan i program“ sahrane ostavio je u amanet supruzi – da ga sahrani u sanduku s petokrakom, jer je veran komunističkoj ideologiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)