MARIJA PETRONIJEVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Glumica se slikala sa sinom i jednom bitnom osobom (FOTO)

Novosti online

07. 11. 2021. u 20:34

GLUMICA Marija Petronijević, koja se porodila 28. oktobra, izašla je iz bolnice sa sinom.

МАРИЈА ПЕТРОНИЈЕВИЋ ИЗАШЛА ИЗ ПОРОДИЛИШТА: Глумица се сликала са сином и једном битном особом (ФОТО)

Foto: Instagram/petronijevic.marija

Sada je podelila fotografiju sa naslednikom, ali i još jednom bitnom osobom. Naime, glumica je na Instagramu objavila sliku na kojoj pozira široko se osmehujući pored sestre koja u naručju drži njenog sina.

- Ja sam znao od samog početka da me rodila moja tetka - napisala je glumica uz fotografiju.

Podsetimo, glumica je u devetom mesecu trudnoće pobedila i korona virus, a dete je rodila nekoliko dana nakon što je saopštila da je negativna na kovid. Kako je istakla, bez posledica je prošla jer se vakcinisala i to u 8. mesecu trudnoće.

- Revakcinu sam primila 24. septembra, proizvođača koji je prošao testove za trudnice - istakla je nedavno glumica. - 8. oktobra sam dobila simptome korone i na testiranju je to potvđeno. Prvog dana sam imala temepraturu 37,4, i već od drugog dana samo bolove u mišićima, i zapušen nos. Posle 5-6 dana bolesti, svi parametri koji se tiču krvne slike su bili na normali i mogu da kažem da sam srećna i zadvovoljna što ovo prolazi sa lakšim simptomima. U utorak / sredu ću raditi testiranje na koronu, i ako budem negativna vraćam se svojim aktivnostima, do porođaja - poručila je Marija.


ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)