NADA TOPČAGIĆ SLOMLJENA ZBOG MARINKOVE SMRTI: "Molila sam se svako veče samo da preživi sve to"

Novosti onlajn

06. 11. 2021. u 12:47

PEVAČ Marinko Rokvić preminuo je od teške bolesti danas, 6. novembra, u Beogradu, u 68. godini.

НАДА ТОПЧАГИЋ СЛОМЉЕНА ЗБОГ МАРИНКОВЕ СМРТИ: Молила сам се свако вече само да преживи све то

Foto: Printskrin

Nada Topčagić neutešna je nakon Marinkove smrti i ističe da se svako veče molila da Rokvić preživi.

- Ne mogu da verujem, ne. Strašno sam pogođena, molila sam se svako veče samo da preživi sve to, ja sam videla po njegovoj Slavici i po porukama da nije dobro, samo su mi to napisali - rekla je Nada kroz suze.

- Ja sam Slavici rekla šta god treba da sam tu i videla sam po njihovom da nema ništa od toga, samo je rekla da nije dobro i tako mi je napisala. Grozno se osećam, otišla mi je cela mladost i deo života, ja sam samo vikala ''Prebrodiće, prebrodiće'', ne mogu da verujem - dodala je Nada.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!