MIRKA SPREMNA ZA PETO DETE: Glumica otkrila na koji način se vratila u formu nakon porođaja

Novosti online

17. 10. 2021. u 16:12

MIRKA Vasiljević, glumica koja je nedavno dobila četvrto dete, javila se sa Kipra i otkrila detalje o bebi i boravku u bolnici.

МИРКА СПРЕМНА ЗА ПЕТО ДЕТЕ: Глумица открила на који начин се вратила у форму након порођаја

Foto: Printskrin Jutjub

Glumica se porodila na Kipru, gde njen partner Vujadin Savić trenutno ima angažman, a sada je priznala kako se tako brzo vratila u formu nakon porođaja, s obzirom na to da su svi videli njen snimak kako igra.

- U najmanju ruku spremna sam za peto dete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana – rekla je Mirka u "Premijeri", pa se osvrnula na situaciju sa virusom korona u mestu gde ona boravi:

- Ovde nema velikog broja zaraženih, najosnovnije mere su prisutne, bez maske se ne ide nigde, ograničen je broj ljudi, skupovi… Nisu prestroge mere, ali ih svi poštuju. Ja sam u bolnicu ušla u petak, a u subotu sam je napustila, nisam stigla da vidim kako je u bolnici. Beba je u redu, ja sam u redu, nije bilo peripetija.

Podsetimo, Mirka je nedavno dobila ćerku koja je dobila ime Anika.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - MIRKA ĐUSKA, PA RASTURA: Glumica 10 dana od porođaja igra na proslavi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)