"TAJNE VINOVE LOZE" NAJGLEDANIJA SERIJA: Telenovela nagrađena na festivalu FEDIS

V. N.

12. 10. 2021. u 22:52

NA 11. međunarodnom festivalu drama i serija FEDIS, koji okuplja najznačajnije glumce i autore domaćih i regionalnih drama i serija, ali i ostale radnike iz oblasti kulture, serija "Tajne vinove loze", kao najgledanija, dobila je prestižnu nagradu.

ТАЈНЕ ВИНОВЕ ЛОЗЕ  НАЈГЛЕДАНИЈА СЕРИЈА: Теленовела награђена на фестивалу ФЕДИС

Foto promo

Ovo ostvarenje potpisuju "Telekom Srbija" i MetRo Productions, a nagradu su primili izvršni producent i kreator serije Dejan Karaklajić i Jasmina Lakobrija iz "Telekoma Srbija". Nagrada za najgledaniju seriju nije jedina koju je dramska telenovela ponela na ovogodišnjem festivalu, budući da je posthumno nagrađen kompozitor Zoran Simjanović za muziku.

Foto promo

- "Tajne vinove loze" su postigle ono čemu smo svi mi, stvaraoci serije, težili - priča Karaklajić. - Uspeli smo da od serije koja se bavi poljoprivredom, uzgajanjem loze i pravljenjem vina, napravimo interesantnu seriju. Pretekst Mirjane Bobić i rad sa timom pisaca, na čijem čelu su bili, i u drugoj polusezoni ostali, Iva Mitrović i Marko Popović sa kreativnim producentom Markom Manojlovićem, kao i sjajan glumački tim sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem na čelu doprineo je velikoj gledanosti. Sa zadovoljstvom snimamo nastavak, drugi deo prve sezone od 36 epizoda.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!