MILAN MARIĆ ŠOKIRAO FOTOGRAFIJOM: Kome glumac pokazuje srednji prst? (FOTO)

Novosti online

08. 10. 2021. u 14:29

GLUMAC Milan Marić je u centru pažnje zbog uloge Tome Zdravkovića u filmu "Toma".

МИЛАН МАРИЋ ШОКИРАО ФОТОГРАФИЈОМ: Коме глумац показује средњи прст? (ФОТО)

Foto: Instagram/ eugensmesni

Glumac je veoma aktivan na Instagramu, gde često objavljuje detalje iz svakodnevice, a najnovijom fotografijom iznenadio je pratioce na pomenutoj društvenoj platformi.

Marić važi za jednog od najkulturnijih glumaca na domaćoj sceni, pa je objava na kojoj pokazuje srednji prst izazvala brojne komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

"Sramota, ccc", "Ma opušteno i žene to rade", "CCC sram te bilo", "Pa zašto i sebi samom?!" - samo su neke od reakcija Marićević obožavalaca.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena