OGLASIO SE NAJBOLJI PRIJATELJ NATAŠE BEKVALAC: Evo u kakvom je stanju pevačica nakon saobraćajne nesreće

Novosti online

04. 10. 2021. u 12:33

PEVAČICA Nataša Bekvalac jutros je imala udes na uglu ulica Kneza Aleksandra Karađorđevića i Ljutice Bogdana u centru Beograda, kada se sudarila sa kamionom.

ОГЛАСИО СЕ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ:  Ево у каквом је стању певачица након саобраћајне несреће

Foto ATA Images

Povodom ovoga oglasio se pevačicin najbolji prijatelj Dragan Kecman, koji je otkrio da je na svu sreću sve dobro prošlo i da njegova drugarica nije povređena.

- Čuli smo se, dobro je hvala Bogu, ona nije povređena. Čovek je priznao krivicu, automobil jeste oštećen, ali sve je dobro prošlo - rekao je Dragan Kecman, veliki prijatelj Nataše Bekvalac. 

Inače, udes se desio u 9.35, a na sreću sve je prošlo samo sa materijalnom štetom i nije bilo povređenih. Nataša se sudarila sa teretnim vozilom (kamionom), kojim je upravljao M. K i on je zapravo izazvao sudar. 

(24sedam)

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)