MINJA SUBOTA JE PROSLAVIO NATAŠU BEKVALAC: Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela

Novosti online

17. 09. 2021. u 09:29

ČUVENI televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini.

МИЊА СУБОТА ЈЕ ПРОСЛАВИО НАТАШУ БЕКВАЛАЦ: Мени је жао што моја Хана неће доживети то што сам ја доживела

Foto: Printskrin Pink TV/V. Danilov

Mnogima nije poznato da je Minja Subota u svojoj emisiji "Muzički tobogan" proslavio pevačicu Natašu Bekvalac, koja će mu na tome biti večno zahvalna.

Pevačica je jednom prilikom rekala kako joj je žao što njena ćerka Hana neće doživeti ono što je doživela ona, kao mala. Nataša je rekla i da je Minji izuzetno zahvalna na svemu što ju je naučio.

- Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela, da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja je mene odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora - govorila je Nataša svojevremeno i dodala:

- Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u „Toboganu” koji je vodio Minja Subota. NJih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garderobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam 'kompletan proizvod', ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo - ispričala je Nataša, podvlačeći da je izuzetno zahvalna Joci Adamovu i Minji Suboti za sve ono čemu su je naučili..

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)