GRUPA ABBA SE VRAĆA MEĐU PRVIH 10 SINGLOVA: Neverovatan uspeh legendarne grupe posle 40 godina

Novosti online

06. 09. 2021. u 14:39

LEGENDARNA švedska pop grupa ABBA vraća se prvi put u četrdeset godina među prvih deset singlova u Velikoj Britaniji, s dva nova naslova sa novog albuma Voyage (Putovanje).

ГРУПА АББА СЕ ВРАЋА МЕЂУ ПРВИХ 10 СИНГЛОВА:  Невероватан успех легендарне групе после 40 година

Foto: AP

"I Still Have Faith in You" i "Don't Shut Me Down" zauzeli su šesto, odnosno sedmo mesto na britanskim listama, pokazuju procene objavljene u nedelju koje se zasnivaju na prvim prodajama i objavama putem striminga. Službeni poredak biće objavljen u petak.

Ako se ovako nastavi, novi naslovi će biti prvi Abini singlovi među deset najboljih u Velikoj Britaniji nakon "One Of Us" u decembru 1981.

"I Still Have Faith in You" beleži dobru prodaju CD-ova i ploča, a Don't Shut Me Down je ove nedelje najpreuzimanija pesma u Velikoj Britaniji. Oba naslova objavljena putem striminga do danas su pregledana više od 500.000 puta.

Oba nova singla dolaze sa albuma Voyage, a njegov je izlazak najavljen u četvrtak u Londonu, čime je ispunjeno obećanje o povratku ove legendarne grupe.

Novi album sa deset naslova, među kojima je osam novih pesama i dve obrade - Just a Notioni Bumblebee - izaći će 5. novembra.

Sastav priprema i virtuelni koncert koji će se održati u maju. Za sat i po sviraće se njihovi hitovi, a izvodiće ih njihovi podmlađeni hologrami. Ulaznice za koncert prodaju se od utorka.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024