DA LI SU NAGAĐANJA TAČNA? Oglasio se čuveni glumac iz serije "Prijatelji" i otkrio sve u vezi romanse sa DŽenifer Aniston

Novosti onlajn

12. 08. 2021. u 15:28

GLUMICA Dženifer Aniston i njen kolega Dejvid Švimer navodno su bliskiji nego ikada, pišu američki mediji!

ДА ЛИ СУ НАГАЂАЊА ТАЧНА? Огласио се чувени глумац из серије Пријатељи  и открио све у вези романсе са Џенифер Анистон

FOTO: printskrinjutjub/ The Graham Norton Show

Nedavno su se proširile glasine da su se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, koji su glumili Rejčel i Rosa u seriji “Prijatelji”, zbližili i u stvarnom životu.

Kako tvrdi magazin Closer, glumac, koji inače živi u Njujorku, u poslednje vreme provodi mnogo vremena u Dženiferinoj vili u Los Anđelesu, a dodatno su se zbližili nakon nedavnog okupljanja povodom snimanja projekta "Frends Reuinon", u kom su pričali o seriji "Prijatelji", u kojoj su igrali par.

Međutim, Dejvid je putem svog menadžera odbacio ta nagađanja.

Rekao je da nije istina da je u vezi sa Dženifer, piše "Pejdž siks".

Glumci su tokom snimanja specijalne epizode “Prijatelja” priznali da su bili zaljubljeni jedno u drugo, ali da između njih nije ničega bilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)